Camın Özellikleri

… saf, açık, doğal, hijyenik, yarı saydam, temiz, parlak, hafif, alaşımsız, geçirimsiz, yumuşak, güçlü, estetik, inert, difüzyona dayanıklı, güzel, temiz, ısıya dayanıklı, sürdürülebilir, otantik , sağlıklı, esnek, güzel, hoş, harika, çok yönlü, boş, kokusuz, dekoratif, tekrar kullanılabilir, şeffaf, renkli, opak, güvenli, eksiksiz, geri dönüştürülebilir, gaz geçirmez, çekici , dirençli ve koruyucu…

Cam…

Başka hiçbir ambalaj malzemesi camın mükemmel özellikleriyle rekabet edemez. Cam yüksek kaliteli içeriğinizi koruyan doğal bir malzemedir. Cam ambalaj ürünün lezzetini, vitaminini, kalitesini, tazeliğini uzun süre bozulmadan korur. Hiçbir şey camdan ürüne geçmez…

Sağlığınız için cam..

Cam berraktır. Diğer maddelerle reaksiyona girmez ve tekrar tekrar güvenle kullanılabilir. Bu durum özellikle bebek maması, ilaçlar gibi hassas ürünlerde yada süt, sebze ve meyve suyu gibi dikkatle üretilen gıda maddelerinin korunmasında onun lehine güçlü bir argümandır. Cam gaz geçirmez olduğundan karbondioksit için bir bariyer oluşturur. Cam şişelerden maden suyu uzun süre kalitesini korur…

Sürdürülebilir…

Cam tamamen geri dönüşümlüdür. Kalitesini kaybetmeden eritilebilir ve tekrar tekrar kullanılabilir. Geri dönüşüm camları sayesinde kaynaklar korunur, enerji tasarrufu sağlanır ve karbondioksit emisyonları azaltılır…

Teknik  açıdan mükemmel

Cam her çeşit şişele ve geri dönüşüm döngüsü için idealdir. Çok yüksek sıcaklıklara dayanıklı, yaklaşık 500°C ye kadar boyutsal olarak sabittir ve bu nedenle sıcak veya soğuk doldurma, pastörizasyon, steril ve aseptik şişeleme gibi tüm standart şişeleme/dolum prosedürleri için uygundur. İade edilen şişeler, yüksek durulama sıcaklıklarında %100 hijyenik olarak temizlenebilir…